Word jij de nieuwe vicevoorzitter van Kweek?

Zoals velen misschien wel weten, hebben wij afgelopen jaar voor het eerst in de Kweek-geschiedenis geen vicevoorzitter gehad. Ons driekoppige (vrouwen)bestuur is echter wel weer toe aan een extra bestuurslid! Zo kan de druk verdeeld worden en is er meer ruimte om leuke, creatieve ideeën uit te werken. Taken die aankomend jaar zullen worden toebedeeld aan de vicevoorzitter:

  • Bewaken van de planning. Omdat je bij Kweek projectmatig werkt is het belangrijk taken goed te verdelen en onderling te blijven communiceren. Om alle taken en verantwoordelijkheden bij te houden hebben we afgelopen jaar een app in het Kweek-leven geroepen (ideetje van Muriel!): Wunderlist. Dit is een takenlijst met een overzicht van wie wat doet en wanneer. De vicevoorzitter zal degene zijn die al deze taken aan de juiste deadlines en personen koppelt.
  • Acquisitie. Wij zijn een bedrijf waar echte klanten en studenten voor nodig zijn. Als vicevoorzitter zul jij de communicatie naar (nieuwe) studenten verzorgen, evenals (en misschien nog wel belangrijker) de leiding hebben in de zoektocht naar nieuwe klanten. Dit doe je onder andere door met een aantal bestuursgenoten netwerkborrels te bezoeken.
  • Website-ondersteuning. De vicevoorzitter zal ook de eigen website van Kweek in de gaten gaan houden (en de planning hieromheen). Welk blogbericht komt wanneer online en wie gaat het schrijven?
  • Plezier hebben. Want je gaat een hartstikke tof jaar tegemoet waarin je veel nieuwe dingen en mensen zult ontdekken!

*Bovenstaande taken zijn een indicatie van wat je te wachten staat: de daadwerkelijke planning en rolverdeling bespreek je met je bestuursgenoten aan het begin van het studiejaar.

Houd jij van plannen; maak jij graag takenlijstjes zodat je structuur aanbrengt in je werk; en heb je zin in een nieuwe uitdaging naast je studie? Solliciteer dan voor de functie vicevoorzitter van Kweek Communicatie. Wil je meer informatie over deze functie, stuur dan gerust een mailtje naar anne@kweekcommunicatie.nl.

Kweek bestuur

Wij zien je sollicitatie graag tegemoet 🙂