Wie we zijn

 

Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Julia Deelman

Voorzitter

Julia is masterstudente Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Na zelf een aantal toffe webdesign opdrachten voor Kweek te hebben gedaan, maakt ze nu deel uit van het bestuur van Kweek. Zo kan ze zich als voorzitter inzetten om andere studenten ook meer praktijkervaring op te laten doen op het gebied van communicatie. Het runnen van een eigen communicatiebureau is daarnaast een goede manier om zelf ervaring en skills op te doen.

Julia Davidse

Vicevoorzitter

Julia is een enthousiaste derdejaars bachelorstudente Communicatie- en Informatiewetenschappen in de richting Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Ze is graag bezig en vindt het fijn om naast de opleiding ook wat praktijkervaring op te doen. Kweek Communicatie is hier de juiste uitdaging voor. De taken die komen kijken bij het runnen van een communicatiebureau zijn een goede voorbereiding voor na haar opleiding!

Charlotte Swagemakers

Projectleider Web & Media

Charlotte is een derdejaars Bachelorstudente die niet graag stilzit en altijd in is voor een nieuwe uitdaging. Vandaar dat een bestuursjaar bij Kweek Communicatie als Projectleider web en media de ideale kans is om zichzelf te ontwikkelen en te ervaren hoe het is een communicatiebureau te runnen. Persoonlijk mist ze ook de praktische kennis binnen de studie CIW. Daarom is projectleider web en media, samen met de interesse voor digitale marketing, een geweldige positie binnen Kweek en een perfecte aanvulling op de theoretische kennis die opgedaan wordt tijdens te colleges. Daarnaast is het erg fijn om samen met de andere gemotiveerde bestuursleden te werken aan een mooie toekomst voor Kweek!

Rachel Hochstenbach

Projectleider Taal & Tekst

Rachel is een tweedejaars bachelor student Communicatie- en Informatiewetenschappen. Ze is een enthousiaste meid die het leuk vindt om met veel dingen tegelijkertijd bezig te zijn. Ze haalt haar energie uit sociale contacten en houdt van nieuwe uitdagingen. Vandaar dat een bestuursjaar bij Kweek Communicatie perfect was voor haar. Ze hoopt haar interesse in sociale media, marketing en communicatie zoveel mogelijk uit te kunnen voeren in de praktijk om zo een goede bijdrage te leveren aan Kweek Communicatie.

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie? Of wil je eerst nog wat meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2020-2021: Marlou van Erp / Melis Cırıllıoğlu / Laura van Houdt / Marise van Straalen
Bestuur 2019-2020: Simone van Limpt / Dominique Proksch / Manon Rutgers / Laura de Smit
Bestuur 2018-2019: Janine Naus / Lea Körber / Thirsa Stolk / Marie Roelofs
Bestuur 2017-2018: Odette van Spaandonk / Kim Konings / Lonneke van Riele / Jessica Lambregts
Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brand
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2010: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries