Wie we zijn

 

Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Nicole Opgenoort

Voorzitter

Nicole is op dit moment bezig met haar scriptie binnen de master New Media Design. Als voorzitter van Kweek is ze het het eerste aanspreekpunt en houdt ze het overzicht. Hiernaast kan ze bij Kweek haar interesse voor management, presenteren en communicatie uiten en de kennis van haar studie toepassen in de praktijk. Het bestuursjaar bevalt tot nu toe goed! Na haar studie zou ze aan de slag gaan als UX reseacher.

Daphne Visser

Vicevoorzitter

Daphne doet de bachelor Communicatie- en Informatiewetenschappen. Als vicevoorzitter is ze vooral bezig met de financiën van Kweek Communicatie, zoals de betalingen bijhouden en contact leggen met de accountant. Kweek biedt de perfecte kans om praktijkervaring op te doen naast haar studie.

Angela Stoelinga

Projectleider Web & Media

Angela is momenteel bezig met de bachelor Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Ze brengt graag de geleerde theorieën uit de collegebanken meteen in de praktijk en ziet zichzelf in de toekomst bij een communicatiebureau werken. Daarom heeft zij ervoor gekozen om als projectleider web & media aan de slag te gaan. Als projectleider web & media zorgt ze voor het contact tussen studenten en opdrachtgevers. Daarnaast gaat ze ook aan de slag met alle andere taken die komen kijken bij het runnen van een communicatiebureau.

Nena Hackl

Projectleider Taal & Tekst

Nena is net afgestudeerd aan de bachelor communicatie- en informatiewetenschappen. Tijdens haar studiejaren heeft ze veel kennis op gedaan die nu in gezet kunnen worden als projectleider taal & tekst. Als projectleider zorgt Nena er voornamelijk voor dat de samenwerking tussen studenten en bedrijven goed verloopt om uiteindelijk tot het beste resultaat te komen.

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie? Of wil je eerst nog wat meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2023-2024: Nicole Opgenoort / Lisa Koolen / Geertje Kandelaars / Nena Hackl
Bestuur 2022-2023: Suzanne van Strien / Puck Witteveen / Anouk Windt / Siënna Kolkman
Bestuur 2021-2022: Julia Deelman / Julia Davidse / Charlotte Swagemakers / Rachel Hochstenbach
Bestuur 2020-2021: Marlou van Erp / Melis Cırıllıoğlu / Laura van Houdt / Marise van Straalen
Bestuur 2019-2020: Simone van Limpt / Dominique Proksch / Manon Rutgers / Laura de Smit
Bestuur 2018-2019: Janine Naus / Lea Körber / Thirsa Stolk / Marie Roelofs
Bestuur 2017-2018: Odette van Spaandonk / Kim Konings / Lonneke van Riele / Jessica Lambregts
Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brand
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2010: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries