Wie we zijn

 

Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Suzanne van Strien

Voorzitter

Suzanne start dit jaar met haar master Business communication and Digital Media. Als voorzitter van Kweek is ze het het eerste aanspreekpunt en houdt ze het overzicht. Hiernaast kan ze bij Kweek haar interesse voor schrijven, sociale media en bedrijfscommunicatie uiten en de kennis van haar studie toepassen in de praktijk. Samen met haar bestuursgenoten kijkt ze uit naar een leerzaam en uitdagend bestuursjaar!

Puck Witteveen

Vicevoorzitter

Puck is masterstudente Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. Als vicevoorzitter is ze vooral bezig met de financiën achter Kweek Communicatie, zoals de betalingen bijhouden en contact leggen met de accountant wanneer nodig. Kweek is voor Puck de perfecte oplossing voor een gebrek aan praktijkervaring in
onze studie. Door met drie andere studenten een eigen bestuur te vormen in een communicatiebureau, leert ze de kneepjes van het marketing- en communicatievak bij.

Anouk Windt

Projectleider Web & Media

Anouk is momenteel bezig met de master Bedrijfscommunicatie en Digitale Media. In haar (bachelor)opleiding miste ze een stukje praktijkervaring, vandaar dat een bestuursjaar bij Kweek voor haar de perfecte aanvulling was op haar studie. Als projectleider web & media fungeert ze als contactpersoon tussen studenten en opdrachtgevers. Daarnaast houdt ze zich samen met de andere bestuursleden bezig met alle andere taken die komen kijken bij het runnen van een communicatiebureau, de perfecte voorbereiding op het werkende leven na haar studie!

Siënna Kolkman

Projectleider Taal & Tekst

Siënna is derdejaars bachelor student communicatie- en informatiewetenschappen. Plannen, schrijven en taal zijn passies die ze graag wilde inzetten in een functie. Tijdens haar bestuursjaar bij Kweek Communicatie als projectleider voelt ze zich dus als een vis in het water. In deze rol zorgt ze namelijk voor een goede samenwerking tussen studenten en bedrijven en zorg ze dat de projecten soepel verlopen. Ook representeert ze Kweek samen met de andere bestuursleden op events en houden ze de sociale media-kanalen bij.

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie? Of wil je eerst nog wat meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2022-2023: Suzanne van Strien / Puck Witteveen / Anouk Windt / Siënna Kolkman
Bestuur 2021-2022: Julia Deelman / Julia Davidse / Charlotte Swagemakers / Rachel Hochstenbach
Bestuur 2020-2021: Marlou van Erp / Melis Cırıllıoğlu / Laura van Houdt / Marise van Straalen
Bestuur 2019-2020: Simone van Limpt / Dominique Proksch / Manon Rutgers / Laura de Smit
Bestuur 2018-2019: Janine Naus / Lea Körber / Thirsa Stolk / Marie Roelofs
Bestuur 2017-2018: Odette van Spaandonk / Kim Konings / Lonneke van Riele / Jessica Lambregts
Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brand
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2010: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries