Student?

Studeer jij Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University en wil je praktijkervaring opdoen in de communicatiewereld?

Meld je dan nu aan bij Kweek Communicatie! Wij bieden jou de kans om opdrachten van echte opdrachtgevers uit te voeren in de richting die aansluit bij jouw studierichting.We willen benadrukken dat je je gratis kan aanmelden en verder geen verplichtingen naar ons hebt. Na het aanmelden hoor je van ons wanneer we nieuwe opdrachten hebben!

Met de hulp van Kweek heb ik een hele toffe bijbaan kunnen vinden die goed aansluit bij mijn studie. Op die manier kan ik interessant werk doen én bouwen aan mijn toekomst. Het fijne aan Kweek is dat je tijdens de projecten ondersteuning krijgt en altijd ergens terecht kunt met vragen.

Milou Verhagen
Student

Door de opdrachten van Kweek heb ik inzicht gekregen in de communicatiewereld buiten de academische wereld. Het was super interessant om mee te mogen werken aan een project voor de nieuwe website van Dementievriendelijk.

Lieke Damen
Student

Wil je niet op projectbasis voor ons werken, maar ben je op zoek naar een uitdagende stage of (bij)baan? Schrijf je in in het studentenbestand en houd onze social mediakanalen in de gaten voor interessante vacatures!