[Kweekvacature] Ralph over het projectleiderschap Web & Media

Creatieve wervelwind Ralph van den Broeck is sinds oktober 2010 projectleider Web & Media bij Kweek. Zijn grootste en ongetwijfeld meest leerzame project dit jaar was het coördineren van een multidisciplinair project voor de Faculty Club. Ook stond hij enkele keren te vertellen over sociale media voor groepen ondernemers en begeleidde hij enkele CIW-studenten in webprojecten.

Dit is hoe Ralph zelf tegen zijn functie aankijkt:

“Websites, social media-campagnes, print en trainingen. Als projectleider Web & Media draag je zorg voor de kwaliteit van een groot aantal mogelijke producten. De input die je verkrijgt uit gesprekken met de opdrachtgever, gebruik je om samen met studenten de opdracht zo goed mogelijk te vervullen.

Daarnaast ben je als bestuurslid deels verantwoordelijk voor het reilen en zeilen binnen Kweek. Je denkt dan bijvoorbeeld na over hoe Kweek zich online het beste kan presenteren. Kortom, zoek je een diverse maar verantwoordelijke functie naast je studie? En kan je offline perfect met online combineren? Dan is projectleider Web & Media iets voor jou!”

Vragen voor Ralph? Kom komende vrijdag (1 juli) langs in Dz6: tegen 16u vind je ons in Dz6! Laat weten of je komt, of eventueel een andere keer een oriënterend gesprek wil: info@kweekcommunicatie.nl. Dankjewel!