[Kweekvacature] Rick over het vice-voorzitterschap bij Kweek

Derdejaars T&C’er Rick Smetsers is momenteel de vice-voorzitter van Kweek. Hij zet samen met Jos de lijnen uit, maar begeleidde ook een webklus, gaf workshops aan netwerkclubs en particulieren en deelde zijn taalinteresses op Tekstblog.

Een veelzijdige functie. Dat benadrukt Rick zelf ook:

Als vice-voorzitter voer je taken uit van de voorzitter en de projectleiders, je zit overal ’tussenin’. Als andere bestuursleden het druk hebben, spring jij bij. Daarnaast ben je – samen met de voorzitter – verantwoordelijk om Kweek op de rails te houden. Op bezoek gaan bij opdrachtgevers, het werven van studenten, meedenken over de interne communicatie: dat zijn basistaken die je als vice-voorzitter kan verwachten.

Als vice-voorzitter ben je flexibel beschikbaar. Je werkt ongeveer 10 tot 15 uur per week. Lijkt het je wat? Laat ‘t ons weten!

Wil je meer weten over het vice-voorzitterschap? Kom aanstaande vrijdag (1 juli) naar Dz6, waar je tussen 16u en 17u alle mogelijke vragen op ons kunt afvuren. Mail ons op info@kweekcommunicatie.nl om te laten weten dat je erbij bent, of om een andere afspraak te maken.