[Kweekvacature] Kimber over het projectleiderschap Taal & Tekst

Ze begeleidde tekstprojecten in de culinaire en financiële sector (zo steek je ook nog ’s wat op!), is verantwoordelijk voor ’t best gelezen Kweekblog van het jaar en is in besprekingen altijd het geweten van het bestuur. Tweedejaars ICC-studente Kimber Kox, momenteel weliswaar haar horizon aan ’t verbreden met een webklus, is precies zo’n projectleider Taal & Tekst die Kweek elk jaar nodig heeft. Wil jij volgend jaar bedrijven helpen hun boodschap effectief over te brengen?

Dit is hoe Kimber zelf haar functie omschrijft:

Een passie voor schrijven, een kritische blik en goede organisatorische vaardigheden. Deze drie vaardigheden dient een Projectleider Taal & Tekst zeker te bezitten. Daarnaast komen een perfecte beheersing van het Nederlands en een vlotte babbel ook van pas. Herken jij jezelf in deze omschrijving en lijkt het je leuk om de nodige praktijkervaring op te doen, reageer dan snel!

Wij zijn namelijk voor komend studiejaar op zoek naar een nieuwe projectleider Taal & Tekst. Samen met drie andere studenten vorm jij het bestuur van Kweek Communicatie en leer je hoe het er bij echte communicatieprojecten aan toegaat. Schrijven, herschrijven, adviseren en in goede banen leiden: iets voor jou?

Heb je hier nog vragen over? Kom gerust langs komende vrijdag (1 juli) in Dz6. Tegen 16u is Kweek daar te vinden. Mail ons om te laten weten of je erbij bent, of om een andere afspraak te maken voor een oriënterend gesprek: info@kweekcommunicatie.nl. Dankjewel!