Kweek & FLoW seminar, een groot succes!

Op 11 mei was het dan zo ver. Toen vond het seminar plaats dat Kweek in samenwerking met studievereniging FLoW georganiseerd had.

Drie sprekers waren naar Tilburg afgereisd om ons een kijkje te geven in hun werkveld. Die ochtend werd het spits afgebeten door trendwatcher Polle de Maagt, die ons introduceerde in de innoverende wereld van youth trend watching (Trendwolves). Vervolgens werd het stokje overgedragen aan Eric Kip, directeur van Blyk Nederland, die ons vertelde over het dynamische bedrijf Blyk – het gratis mobiele netwerk voor jongeren – dat binnenkort in Nederland van start zal gaan. Als laatste nam oud BDM-er Stefan Goossens het woord. Hij vertelde over het leven na de studie en zijn baan bij reclamebureau Mallens en Markhorst.

Na het nuttigen van een hapje en een drankje werd de rest van de middag besteed aan enkele workshops. Een aantal studenten mochten bij Eric hun ideeën geven over het introduceren van Blyk in Nederland , terwijl de andere studenten bij Polle aan de slag gingen met trends van dit moment, waar een leuke discussie uit voort kwam.

Baal je dat je er niet bij was – niet gevreesd – er gaat zeker een volgend seminar komen! Wij willen alle Kweekers (& Flow-ers) die aanwezig waren dan ook bedanken voor het enthousiasme dat zij meebrachten, dat maakte de middag compleet!

Bekijk hier het programma (PDF)