Kweek op Twitter

Het zal je niet ontgaan zijn: Twitter is het nieuwe hip. Die webdienst waar je elkaar op de hoogte houdt van wat je poes uitspookt of vraagt of je iets moet vertellen over wat er in de tuin gebeurt. En dat in minder dan een smsje.

Volslagen idioot? Nee.

Twitter is namelijk veel meer. Twitter is een soort nieuw netwerk waar je vooral interessante mensen, links en tips tegenkomt. Daarnaast is het een heel eenvoudig interactiemiddel – eigenlijk het nieuwe sms’en (dat deed in het begin ook geen hond). En het beste van al: juist omdat je maar 140 tekens hebt moet je goed nadenken over hoe je iets brengt. Dat maakt het effectief.

Het is daarnaast handig om de wereld -er zitten veel communicatiemensen op Twitter- een beetje op de hoogte te houden van wat je allemaal uitvoert. Het heeft ons zelfs al een opdracht opgeleverd. Daarom hebben we ‘nieuws’ op onze website vervangen door @kweekcom – de Twitteraccount van Kweek.

Zit jij niet op Twitter? Niks moet. Maar een aantal Kweek-studenten heeft zichzelf al een profiel gegeven. Een overzichtje:

@tominc
@luuklangens
@josrouw
@tielie
@thoez
@evyvanhulten
@flowtilburg
@koen87
@_Pim_

&

@kweekcom!