Wix workshop

Op vrijdag 14 juni heeft Kweek in samenwerking met Iris Tak een Wix workshop georganiseerd. Op deze vrijdagmiddag heeft Iris een workshop gegeven aan een aantal enthousiaste studenten die graag meer wilde weten over Wix en hoe je hiermee snel en gemakkelijk een mooie website kunt bouwen. Kweek zorgde op deze middag voor de lekkernijen, drinken en een werkende beamer en verder heeft Iris alles rondom Wix zelf in elkaar gezet. Ons oog viel op Iris om deze workshop te geven omdat ze al een aantal eerdere opdrachten voor Kweek heeft afgerond en de opdrachtgevers erg tevreden waren over de resultaten die Iris leverde! Volgens Kweek dus de perfecte kandidate om een leuke en leerzame Workshop neer te zetten. Als je onze Social Media kanalen volgt kan het zijn dat je Iris ook wel is voorbij hebt zien komen met een kort stukje over een opdracht waar ze destijds mee bezig was.

Een kleine groep gemotiveerde studenten waren op deze middag aanwezig om de workshop bij te wonen. De workshop duurde ongeveer 2 uur, waarin Iris op een vlot tempo door de mogelijkheden van het bouwen van een website ging. Ze besprak hierbij de mogelijkheden van elk soort webpagina, beginnend bij de homepagina en eindigend bij de contactpagina. Ook vertelde ze over de vele verschillende websites die je kon bouwen, van een simpele persoonlijke pagina tot een echte webshop. Ook werd uitgelegd dat het voor beginners vooral makkelijk is om Wix te gebruiken aangezien dit programma erg gebruikersvriendelijk is.

De studenten hebben tijdens deze workshop veel basis skills geleerd waar ze zelf mee kunnen blijven oefenen om professionele websites in elkaar te zetten. Kweek wil nogmaals Iris bedanken voor het geven van de workshop en de tijd en moeite die ze erin heeft gestoken!