Adobe Days 2019 – Illustrator workshop

Als toekomstig communicatieprofessional is het hebben van een visueel aantrekkelijk cv een must. Je moet er natuurlijk tussenuit kunnen springen in het toch wel creatieve vakgebied van communicatie. Daarom heeft Kweek in samenwerking met studievereniging Flow op dinsdag 2 april tijdens de Adobe Days 2019 een Illustrator workshop georganiseerd. Hierin heeft Lotte Bruijninckx enthousiaste deelnemers geleerd hoe een blanco A4’tje met het programma kan worden omgetoverd tot een opvallend en professioneel cv.

Lotte begon haar workshop met het uitleggen van de basis settingen van het programma en de belangrijkste tools die gebruikt zouden worden. Daarna ging ze stap voor stap het cv visualiseren en konden de deelnemers op hun eigen laptop met haar meedoen. De deelnemers kregen al snel handigheid in het programma doordat ze precies zagen wat ze moesten doen en dit direct konden toepassen. Ook gaf Lotte inspiratie voor het personaliseren van de cv’s met andere kleuren, vormen en lettertypes. Dit zorgde ervoor dat in een korte tijd niet alleen het programma duidelijk werd, maar zij ook nog een mooi en gepersonaliseerd eindresultaat mee naar huis konden nemen dat van pas zal gaan komen in hun professionele toekomst.

Wij willen Flow bedanken voor de samenwerking aan de Adobe Days 2019 en natuurlijk Lotte voor het verzorgen van de leuke en zeer bruikbare workshop!