Opdrachten voortaan op LinkedIn

Zoals we afgelopen maand in onze nieuwsbrief vertelden, maken we voortaan gebruik van LinkedIn voor het bekendmaken van de projecten waaraan je kunt meewerken. Dat doen we natuurlijk in de Kweekgroep.

Van de eerstkomende opdracht(en) zullen we je ook nog per mail op de hoogte brengen, maar uiteindelijk gaat het via LinkedIn. Heb je daar nog geen profiel? Over een paar klikken misschien wel!

Waarom?

Nou, ten eerste vinden we het belangrijk dat studenten die voor ons aan de slag gaan vindbaar zijn voor de opdrachtgevers. Dat is voor ons voordelig maar vooral ook voor jezelf: zo bepaal je zelf wat mensen over je vinden op internet (en dat is dan positieve info!), laat je zien dat je verder kijkt dan je boeken en kun je meteen een netwerk opbouwen met mogelijke werkgevers. Wie weet wat dat later nog oplevert!

Ten tweede helpen jullie ons met onze zichtbaarheid omdat Kweek op jouw profiel komt te staan. Een kleine vriendendienst dus! En ten slotte is het voor ons makkelijker om te zien wie zich wanneer actief wil/kan opstellen dan met de mailinglijst. Die zullen we alleen nog gebruiken voor de nieuwsbrief.

Word dus lid van de Kweekgroep! Onder anderen Evi, Cas, Dielie, Svevo en Sylvie gingen je onlangs voor. Bedankt allemaal!

Hulp gezocht of geboden?

Nog niet helemaal wegwijs in het werken met LinkedIn? En wil je meer weten over de voordelen ervan? Of ben je zo thuis in sociale media dat je tips hebt voor ons gebruik van LinkedIn? Mail info@kweekcommunicatie.nl onder vermelding van ‘LinkedIn’, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Workshop doen?

Afgestudeerd, te druk, kortom: onbeschikbaar?

Ben je ondertussen klaar op de UvT (onze felicitaties dan!)? Of heb je geen tijd meer om mee te werken aan projecten bij Kweek? Maak dat kenbaar door je bij subgroep Kweek Alumni te voegen. Dat staat ook nog ’s heel goed op je profiel šŸ™‚ Alvast hartelijk dank!