Het nieuwe bestuur is rond!

Met gepaste trots kunnen we bij deze bekendmaken dat het nieuwe Kweekbestuur bekend is. De namen:

Jos Rouw

Afgelopen jaar was Jos (derdejaars Tekst & Communicatie) onze projectleider Taal & Tekst. Hij was nog niet klaar met Kweek en wil dit jaar als voorzitter zorgen voor verdere groei. De ervaring die hij al heeft, kan hij mooi gebruiken bij de begeleiding van zijn bestuursgenoten. Wie dat zijn?

Rick Smetsers

Na een geslaagde opdracht aan het eind van ’t vorige studiejaar wist Rick (eveneens derdejaars T&C) dat een functie bij Kweek wel ’s iets voor hem zou kunnen zijn. Hij leek aanvankelijk projectleider Taal & Tekst te worden, maar raakte zo betrokken bij de nieuwe beleidsplannen dat hij overstapte naar de functie van vice-voorzitter.

Kimber Kox

Haar CV kent een aansprekende combinatie van creatieve aspecten en het omgaan met klanten en bedrijven. Dat kun je goed gebruiken bij Kweek. Bovendien heeft ze een vlotte pen en houdt ze van overzicht: we konden niet om Kimber (tweedejaars Interculturele Communicatie/Bedrijfscommunicatie & Digitale Media) heen! Zij werft en begeleidt dit jaar opdrachten als onze projectleider Taal & Tekst.

Ralph van den Broeck

Met een meteen al inspirerend enthousiasme kwam Ralph (premaster Bedrijfscommunicatie & Digitale Media) vertellen over zijn achtergrond, zijn vorige opleiding en de projecten die hij al met bekende bedrijven heeft gedaan. Zo werkte hij voor een grote gemeente een concept uit voor een communicatiecampagne die nu uitgevoerd wordt. Hij is ook nog eens wegwijs in de digitale wereld en daarom nu onze projectleider Web & Media.

Er waait dus een frisse wind binnen Kweek. Het team heeft er zin in: we gaan er een mooi jaar van maken met hopelijk veel interessante projecten en enkele leuke trainingen. Meer van ons horen? Schrijf je in bij Kweek en ontvang onze nieuwsbrief! Hierin houden we je op de hoogte van onze projecten en andere activiteiten. Ook plaatsen we daarin regelmatig vacatures van stages en bijbanen. Verder kun je ons net als je 230 voorgangers in de gaten houden via Twitter. Je bent van harte welkom!