Terugblik op ‘Grenzeloze communicatie’

‘Grenzeloze communicatie’, het eerste seminar onder bezielende leiding van het nieuwe bestuur, is een succes geworden! De middag bood een interessante mix tussen nieuwe media, interculturele communicatie en een (aparte!) workshop.

We trapten de middag af met Richard Vijgen, die met zijn ‘object oriënted information design’ in 2009 een Dutch Design Award wist te winnen. We maakten kennis met zijn werk, waarin hij de grenzen van interactie en sociale, digitale media opzoekt. Vervolgens gaf communicatietrainster Madde Willemsen ons een kijkje in de wereld van de interculturele communicatie, waarna de workshop van Rubik Nazarian ons hier actief in betrok.

Geheel andere invalshoeken dan we bij de studie gewend zijn; precies wat het doel van de middag was. Ondanks een aantal afmeldingen smaakte het seminar dan ook naar meer. Binnenkort zal een middag worden georganiseerd met een variëteit aan (taal-)workshops. Aan jullie om te laten zien wat je kunt!

Voor nu willen we Anke en Eline van de FAC van FLoW bedanken voor hun bijdrage. Alle aanwezigen: fijn dat jullie er waren!