De Dante Connectie: ‘Ik twitter dus ik besta’ – 29 mei

Dante Alumnivereniging Geesteswetenschappen ‘De Dante Connectie’ organiseert binnenkort een social media event voor alumni, huidige studenten en medewerkers van de faculteit Geesteswetenschappen. Deze netwerkbijeenkomst vindt plaats op zaterdag 29 mei 2010 van 12u tot 17u in gebouw Dante.

De middag wordt geopend met een inlooplunch. Hierna volgt een debat over het thema van de dag, de stelling ‘Ik twitter dus ik besta’. Filosoof Herman de Regt, hoogleraar theologie Erik Borgman en universitair hoofddocent Hans van Driel gaan onder leiding van alumnus Frank van Pamelen met elkaar in conclaaf. Geheel volgens het thema zullen twee studenten (onder wie Kweeks eigen Pim Nauts) het debat ‘on stage’ bijhouden via Twitter. Hun tweets zijn zichtbaar op een groot scherm.

Vervolgens kunnen deelnemers kiezen uit twee workhops. Ontdek met Jeroen Mirck hoe je jouw profiel op LinkedIn optimaliseert, óf met Hille van der Kaa hoe je een netwerk bouwt en onderhoudt via Twitter. Tot slot staat een sessie ‘persoonlijk speednetwerken’ op het programma. Het ‘social networking’ hoeft dan nog niet afgelopen te zijn; ter afsluiting biedt de organisatie een borrel aan.

Het volledige programma tref je aan op de website. De dag wordt afgesloten met een netwerkborrel. De toegangsprijs voor dit netwerkevenement bedraagt 25 euro (incl. BTW) voor alumni en 10 euro (incl. BTW) voor studenten. Tenzij je lid bent van Kweek, FLoW, Animo, Media Vita of Sapientia: dan neem je al deel voor slechts 5 euro!

Heb je interesse in sociale media en in netwerken, schrijf je dan hier in. En laat bijvoorbeeld hier weten of je erbij bent, of tweet even @kweekcom!