On air!

Zo – eindelijk! Het heeft even geduurd, maar daar zijn we dan. Met een beperkt budget en onbeperkte inzet kun je stiekem best iets bereiken.

Wat geërgerd door het gebrek aan toepassing en praktische relevantie binnen onze opleidingen, zijn we een tijd terug eens met docenten en het departement gaan praten. Hoe kunnen we nou zorgen dat, ondanks wetenschappelijke eisen en tijdsdruk, we de studenten binnen Communicatie- en Informatiewetenschap een kans kunnen geven zichzelf te ontwikkelen en écht met de beroepspraktijk bezig te zijn? Hoe koppelen we werkveld en communicatietheorie zo goed mogelijk voor studenten die graag wat meer willen?

Het antwoord bleek een eigen bureautje te zijn. Een bureau waar studenten volledig verantwoordelijk zijn, van bestuur tot uitvoering. Waar we vermarkten waar we dagelijks mee bezig zijn, een stukje sympathie koppelen aan daadwerkelijke voordelen voor alle partijen. Ga maar na: als student ben je weliswaar minder ervaren, maar des te meer gedreven om te leren – wat niet wil zeggen dat je pulp aflevert. Door dat ‘gebrek’ aan ervaring, zijn onze tarieven relatief gunstig, wat de drempel voor bedrijven weer verlaagt.

Kort en goed: voor een gunstige prijs krijgt een bedrijf een frisse blik en goed product, doe jij ervaring op, leg je contacten én verdien je nog ‘ns wat. En daarmee zijn we, binnen het communicatieveld, uniek op universitair niveau.

Wat we dan gaan aanbieden? We richten ons op de pijlers binnen CIW: taal en tekst & web en media, voor inhoud, vorm en effect. Concreet? We schrijven, redigeren en evalueren teksten, op ’t web en daarbuiten. Geven advies over stijl, doelgroepschrijven en begrijpelijkheid. Precies, waar ze bij Document Design al tig jaar in uitblinken.

We bouwen en ontwerpen websites, verbeteren bestaande ontwerpen en adviseren over inzetbaarheid van digitale media. Klinkt als BDM, niet?

Spekkie naar jouw bekkie?. Op deze site vind je hopelijk alles om je vragen te beantwoorden. Toch niet? Horen we ’t graag of zien we je op één van de presentaties, 12 en 13 november om 12.45u in de Liberal Arts-ruimte (begane grond Dante, meteen rechts in Cybercafé). Overtuigd? Dan zien we je inschrijving graag verschijnen!

Dank je wel, je hoort van ons!

Axelle, Boudewijn, Luuk, Marlotte & Pim

Opstartbestuur Kweek