Nieuwsbrief April

Kweek Nieuwsbrief

.

 

Kweek nieuwsbrief, april 2009

 
 

 
  Kweek in Univers!

Nog maar net bekomen van het vorige paginagrote interview in de Univers (…), staan we opnieuw in het Universiteitssufferdje! Tom van Nuenen, FGW-student en journalist voor Univers, sprak met ons over het voortraject, jullie als studenten en onze plannen om de wereld te veroveren. Heb je het artikel nog niet gezien? Dan kun je het onder nieuws lezen.

Wil je even een opfrisser of gewoon nog meer weten over alle achtergronden? Bekijk dan de blogpost die we bij onze oprichting schreven.

 
  Webtrainingen

Onlangs hebben jullie een bericht van ons ontvangen over de webtrainingen van Kweek. De webtrainingen zullen 14, 21, 27 april en 4 mei plaatsvinden in DZ11 van 18.30 tot 21.00.

Een aantal van jullie heeft zich al enthousiast ingeschreven. Er zijn echter nog een aantal plaatsen te vergeven! Helaas valt de studiereis samen met de eerste training. Is de studiereis de reden dat jij je nog niet aangemeld hebt? Dan willen wij bij genoeg animo voor een inhaaltraining zorgen. Deelname is kostenloos!

Meld je snel aan via info@kweekcommunicatie.nl voor de Kweek webtrainingen! De aankondiging kun je hier nog eens nalezen.


 
  Seminar


11 mei is het dan zo ver. Dan zal het seminar plaatsvinden dat Kweek samen met SV FLoW organiseert. Deze dag zullen er drie sprekers aanwezig zijn die jullie een kijkje geven in hun organisatie. Onderwerpen als jeugdcultuur, communicatie en trendwatching zullen langskomen. De middag zal afgesloten worden met een casus waarmee je zelf aan de slag gaat. Een aantal studenten van Kweek kan het seminar bezoeken, dus schrijf je in!

Zie voor meer informatie seminar.kweekcommunicatie.nl


Deelname is gratis voor Kweek-leden, via FLoW kost het € 5,0 (wij sponsoren jullie een beetje). Bij teveel inschrijvingen wordt er geloot. Boefjes die zich dubbel inschrijven hebben pech. 
  Alpe D’HuZes

Soms gaan mensen tot het uiterste. Zoiets is Alpe D’HuZes; zes keer de Alpe D’Huez op en af op 1 dag! En dit alles om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Een erg mooi doel dus, waar Pim, de voorzitter van Kweek, zich voor inzet. Hij zal 4 juni deze zware exercitie afleggen en kan daarbij alle hulp gebruiken. Steun en volg hem via zijn blog en kijk op www.opgevenisgeenoptie.nl! 
  Update Kweek

Waar is Kweek op het moment mee bezig? Nou, we zitten zeker niet stil! Er loopt een aantal interessante opdrachten die door Kweek-studenten worden uitgevoerd. Hieronder pikken we er wat uit.

Nog niet benaderd voor een opdracht? Geen nood. Er komen weer nieuwe opdrachten aan, dus houd het in de gaten! Omdat we nu centjes binnenkrijgen, kunnen we je ook meer kansen bieden – bijvoorbeeld via de webtrainingen of door je mee te laten draaien in projecten. Niet aarzelen dus, Kweek kan niks zonder studenten!

Heb je zelf nog iets gezien wat een leuke opdracht zou zijn voor Kweek of een opdracht die je niet alleen af kan? Mail ons dan!

 
Markethings

In de update van februari werd het al vermeld; Kweek gaat samenwerken met ASSET | MA Tilburg (de studievereniging voor marketing van onze universiteit). Wij zijn nog op zoek naar een Kweek-er die, samen met het bestuur, het artikel in het magazine Markethings gaat verzorgen! Dit is een vrije opdracht die je veel ervaring en contacten op kan leveren. Mogelijk wordt jouw bijdrage gebruikt voor publicatie op een aantal communicatieblogs. Daarnaast is het bijzonder leerzaam op het gebied van samenwerken en schrijven. Heb je daar interesse in? Zie hier

  CADIMP & Schepnet

Op dit moment zijn we onder andere voor CADIMP uit Kaatsheuvel en internetbureau Schepnet aan de slag. Voor CADIMP gaan we een compleet nieuwe website ontwikkelen, grafisch en technisch. Best een uitdagende opdracht waar wij heel benieuwd naar zijn! Schepnet is het bureau van een oud BDM-student. Schepnet vroeg ons of er een student was die kon helpen bij het vertalen van een handleiding. Dit is Andy geworden. Andy gaat na afronding van deze opdracht voor twee dagen per week bij Schepnet in dienst. Zo zie je wat het op kan leveren!

 

 
 
 
  Kom eens langs

Heb je vragen of iets anders te bespreken, dan kun je naast een mailtje ook van woensdag tot en met vrijdag langskomen op de Kweek Kamer (D429). De koffie staat klaar!
Kweek Communicatie
Dante Gebouw, Verdieping 4
Universiteit van Tilburg
Postbus 90153
5000 LE Tilburg

Tel: +316 51988441
E-mail: info@kweekcommuniatie.nl