o. Wie we zijn

[et_pb_section admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Text”]

Maak kennis met Kweek Communicatie

Kweek Communicatie is een communicatiebureau gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen aan Tilburg University. Door de vele richtingen die deze studie kent, hebben we echte specialisten in huis. Daarom heeft Kweek zowel de student als de opdrachtgever veel te bieden.

Kweek biedt studenten de mogelijkheid om alvast wat praktijkervaring op te doen naast hun universitaire studie. Voor opdrachtgevers betekent dit dat Kweek met een frisse blik vernieuwende oplossingen biedt voor theoretische en praktische vraagstukken op het gebied van communicatie. Dit gebied verdelen we in Taal & Tekst en Web & Media, in ’t verlengde van de studierichtingen die Tilburg University biedt aan studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen.

Hoe werkt Kweek Communicatie?

De structuur is simpel: Kweek is een stichting, bestuurd door een drie- of viertal studenten van Tilburg University. Zij worden bijgestaan en ondersteund door een Raad van Toezicht, bestaande uit oprichters en oud-bestuursleden, en door een Raad van Advies, bestaande uit hoogleraren. Deze structuur garandeert een vers team, ieder jaar met een kader van Wijze Woorden.

Wanneer je als ondernemer Kweek inschakelt, word je in contact gebracht met een van de bestuursleden van Kweek: afhankelijk van de opdracht met de Projectleider Taal & Tekst of de Projectleider Web & Media. Hij of zij zorgt vanaf dat moment dat alles op rolletjes loopt en selecteert de juiste studenten om de opdracht met de grootste zorg uit te voeren.

Hoe is Kweek Communicatie ontstaan?

Naar aanleiding van een studiereis is in 2007 een klein team van studenten aan Tilburg University begonnen met het schrijven van een plan voor Kweek Communicatie. Zoals je misschien vermoedde, staat ‘Kweek’ voor groei. Nu, een paar jaar verder, kunnen we al behoorlijk lopen en praten. We hebben al een aardige groei meegemaakt… Ook beginnen we steeds nieuwsgieriger te worden. Wat kunnen we voor jou betekenen?

Schakel Kweek in

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie klaarliggen? Vraag dan direct een offerte aan, we zitten graag met je om de tafel. Wil je eerst meer informatie? Laat het ons gerust weten. We komen zo snel mogelijk bij je terug. We zijn benieuwd!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]