stageopdrachten

 
  Stages via Kweek!  

 
  Beste inschrijver van Kweek,

Daar zijn we weer, dit keer met kort nieuws over stageopdrachten en een mogelijke opdracht! Alles BDM, dit keer – no worries, ook de tekst zal blijven komen!

Yunoo, een jong internetbedrijf (‘start-up’) uit Utrecht heeft een hele interessante stage in het ontwikkelen van een mobiele applicatie bij ons neergelegd. Een redelijk technische opdracht middenin één van de gaafste ontwikkelingen op het gebied van internet!

Een webbureau uit Tilburg heeft gevraagd of wij iemand kunnen strikken die aan de slag gaat met de interface van hun (verouderde) Content Management Systeem.

Voor datzelfde bureau gaan we mogelijk samen met een klant nadenken over de optimalisatie van de website van een Goede Doelen-organisatie. Dat kan een hele leuke opdracht worden die rechtstreeks in het verlengde ligt van BDM.

Uitgebreide informatie vind je hieronder.

Dank je wel, geniet van het zonnetje en tot op het seminar!

 


 
 
  Afstudeeropdracht Yunoo Mobile Yunoo heeft een website ontwikkeld waarop je inzicht kunt krijgen in je financiele gegevens (het Nederlandse mint.com, zogezegd)“Hoe is het gebruik en de invloed van de communicatiemiddelen binnen de organisatie als geheel? Voldoen deze communicatiemiddelen en waar liggen de verbetermogelijkheden?”

De uiteindelijke doelstelling van het onderzoek betreft het doen van aanbevelingen over de manier waarop de communicatieve boodschap effectief en efficiënt overgebracht kan worden.

Deze vraag kan onderzocht worden in het kader van Communicatie- en Informatiewetenschappen. De organisatie en haar ontwikkelingen vormen een interessante context voor een dergelijk communicatieonderzoek.

Al met al:

Gezocht: student Communicatie- Informatiewetenschappen

Opdracht: Onderzoek naar gebruik en invloed communicatiemiddelen binnen fusieorganisatie.

Meer informatie:Natalie van Orsouw, bemiddelaar FGW bij de Wetenschapswinkel.

 
 

Kweek Communicatie
Dante Gebouw, Verdieping 4
Universiteit van Tilburg
Postbus 90153
5000 LE TilburgTel: +316 57769462

E-mail: info@kweekcommuniatie.nl