Quickscan Taal & Tekst

€80

Kunnen jouw teksten wel een opfrisbeurt gebruiken? Binnen een week ontvang je een academische rapportage met alle verbeterpunten.

Soms schieten teksten hun doel voorbij: de tekst is te ingewikkeld, sluit niet aan op de beoogde doelgroep of is inconsequent. Met onze Quickscan Taal & Tekst analyseren wij op een kritische, academische manier de kwaliteit van jouw tekst. Hiervoor maken we gebruik van het CCC-model: een analysemodel waarmee beredeneerd en systematisch kan worden nagegaan of de tekst voldoet aan de criteria voor goed taalgebruik.

De tekstanalyse in de Quickscan Taal & Tekst van Kweek leidt tot een kort, duidelijk en overzichtelijk rapport waarin staat beschreven op welke punten je tekst goed scoort, en op welke punten nog niet.

Wil jij verzekerd zijn van een goede tekst? Laat je gegevens achter en draai mee in onze Quickscan Taal & Tekst! Uiteraard kunnen wij ook een bestaande tekst redigeren, bijvoorbeeld na de Quickscan Taal & Tekst, of geheel nieuwe teksten schrijven. Neem gerust even contact op om te vragen naar de mogelijkheden.

Contact