nieuwsbrief_juli10

Als je problemen hebt bij het lezen van deze mail,
bekijk dan hier de onlineversie
.
kweeklogo Juli 2010
 
De laatste tijd…
wordt het bij Kweek tijd om aan opvolging te denken. Dit jaar hebben wij, na een wat moeizame start, de smaak langzamerhand te pakken gekregen. Interessante opdrachten en een succesvolle netwerkbijeenkomst met FGW-alumni waren het gevolg. Na de zomervakantie komen daar nog teksttrainingen bij.

Maar dan wordt het toch echt tijd om het stokje door te geven. Kweek bewijst al twee jaar te kunnen overleven als zelfstandige onderneming; help jij daar een derde aan toe te voegen?

Dan moet je ons maar ’s contacteren. We horen graag van je!

Stijn, Jos & Alyssa
Kweek 2009/2010

Pak je kans bij Kweek
Een jaartje praktijkervaring opdoen?
Grijp je kans; we zoeken nieuwe bestuursleden die vanaf september Kweek komen besturen. Uitgebreide functiebeschrijvingen staan op de site, maar nu je hier toch aan het lezen bent…

Voorzitter

Ben je initiatiefrijk, sociaal, flexibel en sta je graag aan het roer van het schip, dan kan het voorzitterschap bij Kweek wel eens wat voor jou zijn. Je fungeert als schakel tussen de universiteit en Kweek, tussen bedrijven en Kweek, tussen succes en Kweek.

Projectleider Taal & Tekst of Web & Media

Als projectleider ben je verantwoordelijk voor de werving en (begeleiding van) de uitvoering van opdrachten. De functies sluiten goed aan op respectievelijk T&C en BDM. Ben je nu al thuis in teksten of digitale media, en klaar om je werk aan de man te brengen? Dan hebben we jou nodig!

Penningmeester

Heb je een scherpe kijk op cijfers, ben je niet bang voor de belastingdienst, en weet jij de financiële zaken altijd tot in de puntjes te regelen? In dat geval zoeken we jou voor het penningmeesterschap. Je denkt intensief mee bij de bedrijfsvoering en bent daarnaast financieel adviseur van je collega’s. Zie je al eurotekens?

Als team

Met zijn vieren run je een jaar lang je eigen onderneming. Je belandt in een leerschool waarin je waardevolle ervaringen opdoet op zakelijk, sociaal en vakinhoudelijk gebied. Begint het te lopen, dan zie je je verzameling visitekaartjes groeien én word je, niet te vergeten, financieel beloond.

Zin om mee te schrijven aan de jonge geschiedenis van Kweek? Voel je iets voor de brug tussen academische kennis en praktijkervaring? En wil je alvast kennismaken met de toekomst? Denk dan eens na of één van bovenstaande posities bij jou past. Solliciteren? Mail je CV en een motivatie naar info@kweekcommunicatie.nl.

Stage bij de VPRO
…en interessant nieuws
Zoek je een stage per september en lijkt het je leuk om te werken op het punt waar communicatie, media en wetenschap elkaar ontmoeten? Dan klik je hier!

Stages als deze kunnen komend jaar wel eens heel interessant worden. Dineke Kolen, stagecoördinatrice van de FGW, liet ons weten dat studenten vanaf 2010/2011 hun bachelor hoogstwaarschijnlijk kunnen afsluiten met een stage in plaats van een scriptie. Hoe vinden jullie dat? Meer informatie komt begin september.

 

De K van Kweek
Kweek mee en laat die mooie K overal opduiken! Je kunt ons hiermee helpen door lid te worden op onze Hyves en/of Facebook en door ons te volgen op Twitter want zo blijf je pas echt up to date. We zijn je dankbaar!
Contact

Kweek Communicatie, Universiteit van Tilburg kweekcommunicatie.nl tel.064784877

Even mailen? Ga je gang! Mail info@kweekcommunicatie.nl en we vertellen je zo snel mogelijk alles wat je moet weten.

Of heb je specifieke vragen aan…

voorzitter Stijn? stijn@kweekcommunicatie.nl!

…projectleider Web/Media en penningmeester Alyssa?
alyssa@kweekcommunicatie.nl

…of projectleider Taal/Tekst Jos?
jos@kweekcommunicatie.nl.

We horen graag van je!

 


kweeklogo