nieuwsbrief-oktober-2010

 

Als je problemen hebt bij het lezen van deze mail, bekijk dan hier de onlineversie.
Kweek! Oktober 2010
 
De laatste tijd…
beginnen de nieuwe plannen van Kweek vorm te krijgen. Jos, vorig jaar projectleider Taal & Tekst, is voorzitter geworden en wordt inmiddels bijgestaan door Rick Smetsers. Er zitten nog wat sollicitatiegesprekken aan te komen, waarna we snel het volledige nieuwe team aan jullie presenteren!

We vinden het leuk dat jullie ons de laatste tijd zoveel enthousiasme hebben getoond. Bedankt voor de sollicitaties en aanmeldingen! Enne, nu we het daar toch even over hebben:

Word lid van Kweek op LinkedIn
Bekendmaking opdrachten vanaf nu daar
Als er opdrachten binnenkomen, gaan we die niet langer via e-mail aan jullie bekendmaken. Voortaan gebruiken we hiervoor onze Linkedingroep. We willen jullie er dus nadrukkelijk op wijzen dat je hier lid van moet worden om in aanmerking te komen voor het meewerken bij Kweek. Van de eerstkomende opdracht(en) zullen we je ook nog per mail op de hoogte brengen, maar uiteindelijk gaat het via LinkedIn. Heb je daar nog geen profiel? Over een paar klikken misschien wel!

Waarom?

Nou, ten eerste vinden we het belangrijk dat studenten die voor ons aan de slag gaan vindbaar zijn voor de opdrachtgevers. Dat is voor ons voordelig maar vooral ook voor jezelf: zo bepaal je zelf wat mensen over je vinden op internet (en dat is dan positieve info!), laat je zien dat je verder kijkt dan je boeken en kun je meteen een netwerk opbouwen met mogelijke werkgevers. Wie weet wat dat later nog oplevert!

Ten tweede helpen jullie ons met onze zichtbaarheid omdat Kweek op jouw profiel komt te staan. Een kleine vriendendienst dus!

Ten slotte is het voor ons makkelijker om te zien wie zich wanneer actief wil/kan opstellen dan met de mailinglijst. Die zullen we alleen nog gebruiken voor de nieuwsbrief.

Word dus lid van de Kweekgroep! Onder anderen Evi, Cas, Dielie, Svevo en Sylvie gingen je onlangs voor. Bedankt allemaal!

Hulp gezocht of geboden?

Nog niet helemaal wegwijs in het werken met LinkedIn? En wil je meer weten over de voordelen ervan? Of ben je zo thuis in sociale media dat je tips hebt voor ons gebruik van LinkedIn? Mail info@kweekcommunicatie.nl onder vermelding van ‘LinkedIn’, dan kunnen we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen. Workshop doen?

Afgestudeerd, te druk, kortom: onbeschikbaar?

Ben je ondertussen klaar op de UvT (onze felicitaties dan!)? Of heb je geen tijd meer om mee te werken aan projecten bij Kweek? Maak dat kenbaar door je bij subgroep Kweek Alumni te voegen. Dat staat ook nog ’s heel goed op je profiel 🙂 Alvast hartelijk dank!

Mededelingen
KvK, stage, presentatie
Binnenkort ondergaat deze nieuwsbrief weer een kleine make-over. Daarnaast vervalt de rubriek Eigen Kweek. Vanaf november is namelijk om de maand een stukje van Kweek te lezen in de InFlow, de nieuwe nieuwsbrief van het jullie welbekende SV Flow. We noemen het Kennis volgens Kweek, oftewel KvK. Hou het in de gaten!

Kweeklid en BDM-studente Tetske loopt stage bij Colin (Creative Organisations Linked In Networks). Ze liet ons weten dat er nog een stagiair(e) wordt gezocht en wel voor Marketing & Communicatie. Klinkt als iets voor jou? Zie het documentje in de bijlage!

Eind september organiseerden we een klein introductiemiddagje. Kon je er niet bij zijn of wil je nog eens weten hoe Kweek ook alweer in elkaar zit, bekijk dan de presentatie!

 

De K van Kweek
Kweek mee en laat die mooie K overal opduiken!

Facebook
Hyves
Twitter

We zijn je dankbaar!

Contact
Kweek Communicatie
Universiteit van Tilburg
kweekcommunicatie.nl
tel. 06 477 84 877

Mail

Algemeen
info@kweekcommunicatie.nl

Voorzitter
jos@kweekcommunicatie.nl

Projectleider
rick@kweekcommunicatie.nl

We horen graag van je!

 


Bedankt voor je aandacht!
Bedankt voor je aandacht!