Nieuwsbrief december

Kweek Nieuwsbrief

 

Update Kweek, december 2009

 
 

Beste student,

Alweer even geleden dat je iets van ons gehoord hebt!

Kweek bestaat 1 jaar en dat gaan we vieren met een seminar en een nieuw bestuur.

Heb je zin om voor Kweek aan de slag te gaan en een zakcentje bij te verdienen? Of zoek je het hogerop en wil je meteen met onze boekhouding aan de slag? Lees dan verder en kijk wat jij voor ons en wij voor jou kunnen betekenen!

Met vriendelijke groet,

het nieuwe bestuur,

Alyssa Tavadian, Jos Rouw en Stijn van Kruijsdijk

 
 
  Verjaardag en Seminar!

Zoals je misschien al hebt gehoord, bestaat Kweek precies 1 jaar! Kweek is in een jaar uitgegroeid tot een professioneel bedrijfje waar al veel studenten ervaring hebben opgedaan. Wil je onze verjaardag met ons vieren? Kom dan naar ons seminar, eind januari! Inschrijven voor dit seminar is nu al mogelijk. Ga naar onze website en vul je gegevens in. Zodra er meer bekend is over de datum en het programma, krijg je van ons een mailtje met verdere informatie. 
  Nieuw bestuur!

Zoals gezegd, een nieuw jaar, een nieuw bestuur! Na een jaar met Pim, Axelle, Marlotte, Luuk en Boudewijn is het nu de beurt aan Stijn, Jos en Alyssa. We stellen ons graag even aan je voor! Kom langs voor een kop koffie op onze bestuurskamer (D429) of stuur ons een mailtje!

 

 

 
  Penningmeester gezocht

Kweek is met spoed op zoek naar extra mankracht in het bestuur in de vorm van een penningmeester! Hou je van getallen en kun je een beetje goochelen met geld? Zijn jaaropgaven voor jou gesneden koek en studeer je aan de Universteit van Tilburg? Kom dan werkervaring opdoen bij Kweek Communicatie en pimp je CV! Stuur je sollicitatie en je motivatie naar Stijn!

 

 
Schrijftalent en websitebouwers gezocht!    
 

Kun je lekker schrijven? Vragen ze jou altijd een tekst na te kijken omdat jij zo goed bent met taal? Kun je websites bouwen? Zet dan nu deze kennis om in een schat aan ervaring! Schrijf je in op de website van Kweek en meld je aan voor de studentenpool: misschien kunnen we je gebruiken en werk je binnenkort voor Kweek!

 

Kweek Communicatie
Dante Gebouw, kamer 429
Universiteit van Tilburg
Postbus 90153
5000 LE Tilburg

tel. Stijn: 06 477 84 877
e-mail: info@kweekcommunicatie.nl