o. Kun jij de hulp van toekomstige spinnen in ’t web gebruiken?

Kweek Communicatie is een communicatiebureau in Tilburg, gerund door gemotiveerde studenten Communicatie- en Informatiewetenschappen van Tilburg University. In de collegebanken doen we kennis op die we voor je in de praktijk brengen op het gebied van Web & Media en Taal & Tekst. Kun jij de hulp van toekomstige spinnen in ’t web gebruiken? Of heb je hulp nodig bij de d’s, de t’s en de puntjes op de i? We helpen je graag bij alle problemen op gebied van Web & Media en Taal & Tekst.

Website bouwen en social media training

Door de samenwerking met studenten Bedrijfscommunicatie & Digitale Media en Human Aspects of Information Technology maken en verbeteren wij jouw website. Daarnaast ontwerpen wij originele en moderne logo’s, huisstijlen, folders en brochures en adviseren wij over Social Media. Ook managen wij jouw Facebook-, Twitter- en LinkedInaccount. Kijk bij Web & Media voor meer info.

Teksten schrijven en redigeren

Onze studenten Tekst & Communicatie en Communicatiedesign weten hoe lezers teksten verwerken en interpreteren. Door hun kennis over taalpsychologie, retorica en tekstontwerp worden teksten opgesteld die informeren, interesseren en overtuigen. Of het nu om teksten op websites, in folders of brochures gaat, de doelgroep wordt effectief bereikt.

Heb je al teksten liggen waar je niet helemaal tevreden (meer) over bent? Ook die teksten pakken we graag aan om ze te optimaliseren, te verbeteren of te actualiseren. Kijk snel bij Taal & Tekst om te zien wat we voor u kunnen betekenen.

Quickscan Web & Media en Taal & Tekst

Met onze Quickscandienst bieden wij je binnen een week een uitgebreide analyse over jouw website, brochure of tekst. Via een academisch rapport komen alle verbeterpunten naar boven.

Volg Kweek!

Wil je op de hoogte gehouden worden van wat ons zoal bezighoudt? Volg ons dan op Facebook, Twitter en LinkedIn, schrijf je in voor onze nieuwsbrief en lees onze maandelijkse blogberichten op deze website.