Grenzeloze communicatie – Seminar Kweek & FLoW – 28 jan. 2010

Grenzeloze communicatie

Kweek Communicatie en studievereniging FLoW Tilburg organiseren donderdag 28 januari het seminar ‘Grenzeloze communicatie’. Deze middag biedt je een andere kijk op communicatie dan je gewend bent. Om ’t maar eens hip te zeggen: we denken out-of-the-box. Kweek en FLoW verleggen de grenzen van communicatie, en dat doen we graag samen met jou!

De middag wordt geopend met de officiële bestuursoverdracht van Kweek. De nieuwe namen zijn al een tijdje bezig, maar hebben zich nog niet aan jullie voorgesteld. Shame on us, maar we maken het goed met ‘Grenzeloze communicatie!’

Het spits wordt afgebeten door designer Richard Vijgen, die onlangs een Dutch Design Award in de wacht sleepte dankzij zijn frisse combinatie van websiteontwerp en interactieve communicatie. Onze tweede spreker is Madde Willemsen van  communicatietrainingsbureau Fijneman & Willemsen. Zij zal communicatie toespitsen op business etiquette en marketing in verschillende culturen.

De FAC van je favoriete studievereniging heeft een workshop geregeld van trainingsacteur Rubik Nazarian. Na te hebben gewerkt met onder andere Justitie, Defensie en diverse grote banken is het voor deze docent nu tijd om ons te leren hoe we effectief communiceren in multiculturele zakelijke situaties.

Waar en wanneer dan? Donderdag 28 januari in de Black Box (gebouw E) van 13u tot 17u. Geïnteresseerd? ’t Is kort dag (en niet alleen omdat het zo vroeg donker is) dus ga als de wiedeweerga naar de inschrijfmodule! We zien je graag verschijnen bij ‘Grenzeloze communicatie’!