Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Simone van Limpt

Simone van Limpt

Voorzitter

Masterstudente Bedrijfscommunicatie en Digitale Media die zich graag bezig houdt met social media, marketing en communicatie. Deze creatieve duizendpoot gaat graag nieuwe uitdagingen aan en staat altijd open voor nieuwe ideeën. Ze wil graag studenten en bedrijven laten groeien en er een succesvol Kweek-jaar van maken!

Melis Cirillioglu

Melis Cirillioglu

Vicevoorzitter

Bachelorstudente Communicatie- en Informatiewetenschappen die het als een eer ziet om een communicatiebureau te mogen runnen. Een bestuursjaar bij Kweek als vicevoorzitter ziet ze als een waardevolle aanvulling op haar opleiding en is de ideale kans om zichzelf verder te ontwikkelen. Kennis en ervaring zijn namelijk nodig om de vele dromen en ambities die Melis heeft waar te kunnen maken.

Marise van Straalen

Marise van Straalen

Projectleider Web & Media

Masterstudente Bedrijfscommunicatie en Digitale media die graag creatief bezig is en niet bang is om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Ze houdt ervan om niet stil te zitten en gaat voor het beste eindresultaat. Ze hoopt met Kweek Communicatie haar kwaliteiten verder te ontwikkelen.

Laura de Smit

Laura de Smit

Projectleider Taal & Tekst

Derdejaars studente Communicatie- en Informatiewetenschappen met een grote interesse in talen en tekst. Houdt ervan om tussen de mensen te zijn, is nieuwsgierig aangelegd en streeft ernaar om het beste uit zichzelf en anderen naar boven te halen. Zij zal daarom ook met veel enthousiasme aan de slag gaan om alle opdrachten zo succesvol mogelijk te laten verlopen.

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie klaarliggen? Of wil je eerst meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2019-2020: Simone van Limpt / Dominique Proksch / Manon Rutgers / Laura de Smit
Bestuur 2018-2019: Janine Naus / Lea Körber / Thirsa Stolk / Marie Roelofs
Bestuur 2017-2018: Odette van Spaandonk / Kim Konings / Lonneke van Riele / Jessica Lambregts
Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brand
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2010: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries