Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Janine Naus

Janine Naus

Voorzitter

Masterstudente Communication-Design met interesse in het menselijk brein en hoe deze taal, tekst en visualisaties verwerkt. Een sociale, nieuwsgierige en hardwerkende meid die niet graag stil zit en het succes van Kweek dit jaar wilt voortzetten!etuer.

Lea Körber

Lea Körber

Vicevoorzitter

Bachelorstudent Communicatie- en Informatiewetenschappen die haar geleerde kennis graag in de praktijk toepast. Ze zal ervoor zorgen dat opdrachten optimaal uitgevoerd worden en samenwerkingen soepel verlopen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en zal dit jaar hard gaan werken voor Kweek!

Thirsa Stolk

Thirsa Stolk

Projectleider Web & Media

Bachelorstudente CIW met een brede interesse op het gebied van communicatie. Gaat graag uitdagingen aan en vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen. Ze kijkt ernaar uit om nieuwe ervaringen op te doen bij Kweek!

Marie Roelofs

Marie Roelofs

Projectleider Taal & Tekst

Tweedejaars student Communicatie- en Informatiewetenschappen. Deze enthousiaste en gedreven jongedame had van jongs af aan al een affiniteit voor taal en tekst. Ze zal alles op alles zetten om uw opdracht tot een succesvol einde te brengen!

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie klaarliggen? Of wil je eerst meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2017-2018: Odette van Spaandonk / Kim Konings / Lonneke van Riele / Jessica Lambregts
Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brands
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2010: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries