Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Vier gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Laura Brands

Laura Brands

Voorzitter

Goed georganiseerd, een kritische blik en makkelijk een praatje kunnen maken, dat zijn volgens mij de punten die echte Kweek’er nodig heeft. Met een gemotiveerd en gezellig bestuur die samen de opdrachten tot een prachtig resultaat gaan maken, zeg ik: lets do this!

Wessel Kouw

Wessel Kouw

Vicevoorzitter

Masterstudent CIW met interesse in de effecten van communicatie als beleidsintrument. Ik ben altijd druk, kan geen nee zeggen en vind veel dingen leuk. Kan ik je ergens mee helpen? Ik maak er graag tijd voor vrij.

Julia van Veen

Julia van Veen

Projectleider Web & Media

Een datafret in hart en nieren. Je kan me echt blij maken met datasets die verwerkt of geanalyseerd moeten worden. Daarnaast vind ik het ook leuk om websites te maken en pas ik dit jaar graag mijn technische kennis toe in de functie projectleider Web & Media!

Nina Meeuwes

Nina Meeuwes

Projectleider Taal & Tekst

20 jaar en derdejaars bachelorstudente CIW. Fan van volleybal en affiniteit met taal. Nieuwsgierig, in voor uitdagingen en op zoek naar nieuwe ervaringen. Maar vooral ook genieten en leven in het nu!

Het vierkoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs.
Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie klaarliggen? Of wil je eerst meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brands
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck
Bestuur 2009-2011: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks