Een fris en leergierig communicatiebureau

Kweek Communicatie is hét communicatiebureau van Tilburg. Doordat we verbonden zijn aan Tilburg University, brengen wij de kennis uit de collegebanken direct in de praktijk. ‘Kweek’ staat voor groei. Groeien is wat we doen, al sinds 2008. Zes gemotiveerde studenten runnen elk collegejaar Kweek en geven er hun eigen draai aan. Dit jaar zijn wij dat:

Odette van Spaandonk

Odette van Spaandonk

Voorzitter

Een spontane, energieke, sociale dame die problemen ziet als uitdagingen en uitdagingen ziet als kansen. Een doorzetter en harde werker in hart en nieren. Graag gaat ze met toewijding, ijver en precisie voor je aan de slag! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer.

Thirsa Stolk

Thirsa Stolk

Vicevoorzitter 2.0

Bachelorstudente CIW met een brede interesse op het gebied van communicatie. Gaat graag uitdagingen aan en vindt het leuk om nieuwe dingen te proberen. Ze kijkt ernaar uit om nieuwe ervaringen op te doen bij Kweek! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetuer.

Kim Konings

Kim Konings

Vicevoorzitter

Masterstudent Data Science met interesse in de grens tussen het legaal en illegaal gebruiken van gegevens voor commerciële doeleinden. Een echte planner die niet zonder haar to-do app kan. Erg gemotiveerd om Kweek een succesvol jaar te bezorgen.

Lea Körber

Lea Körber

Projectleider Web & Media 2.0

Bachelorstudent Communicatie- en Informatiewetenschappen die haar geleerde kennis graag in de praktijk toepast. Ze zal ervoor zorgen dat opdrachten optimaal uitgevoerd worden en samenwerkingen soepel verlopen. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en zal dit jaar hard gaan werken voor Kweek!

Lonneke van Riele

Lonneke van Riele

Projectleider Web & Media

19 jaar en tweedejaars bachelorstudent CIW. Altijd nieuwsgierig en gaat nieuwe uitdagingen niet uit de weg. Als echte regeltante en met een interesse in marketing en digitale media is de functie projectleider Web & Media op haar lijf geschreven.

Jessica Lambregts

Jessica Lambregts

Projectleider Taal & Tekst

Derdejaars student Communicatie- en Informatiewetenschappen met een passie voor taal, ontwerpen en communicatie. Altijd bezig met het verbreden van haar horizon en op zoek naar nieuwe kansen. Ze past graag haar kennis toe als projectleider Taal & Tekst.

Het zeskoppige bestuur van Kweek zorgt ervoor dat de opdracht die binnenkomt wordt uitgevoerd door een geschikte student. De student kan op deze manier praktijkervaring opdoen en zal zijn kennis uit de collegebanken direct kunnen toepassen. Dit is voordelig voor jou, want studenten hebben de meest actuele kennis. Door deze manier van werken kan de student werkervaring opdoen en veel bijleren en profiteert de klant van de zachte prijs. Klant blij, student blij, Kweek blij!

Wij houden van koffie!

Heb je een uitdaging voor Kweek Communicatie klaarliggen? Of wil je eerst meer informatie? We drinken graag een kop koffie om de mogelijkheden te bespreken.

Onze voorgangers:

Bestuur 2016-2017: Laura Brands / Wessel Kouw / Julia van Veen / Nina Meeuwes
Bestuur 2015-2016: Muriel Versteeg / Lotte van de Broek / Wessel Kouw / Laura Brands
Bestuur 2014-2015: Anne Vullinghs / Muriel Versteeg / Lonneke van de Ven
Bestuur 2013-2014: Milou Remeijsen / Marlou Manders / Jesse Verheijen / Musca Nourzai
Bestuur 2012-2013: Svevo de Weert / Inez Veringa / Loes van der Pol / Milou Remeijsen
Bestuur 2011-2012: Svevo de Weert / Anouk Zwager / Nick Beljaars / Inez Veringa
Bestuur 2010-2011: Jos Rouw / Rick Smetsers / Ralph van den Broeck / Kimber Kox
Bestuur 2009-2011: Pim Nauts / Luuk Langens / Boudewijn Beks / Jos Rouw
Bestuur 2008-2009: Pim Nauts / Axelle Schmit / Boudewijn Beks / Luuk Langens / Marlotte van den Dries